2 tanker om “29. november 1916 – De faldne”

 1. Jeg har arvet en gammel brudekiste fra 1859 med oprindelse på Als. Den indeholdt bl.a. en 31 cm/dia. stor kobberplatte præget med våben over kors og håndgranater(?). Der er ingen inskription. Ingen kunstkendere – bl.a. Bruun Rasmussen – kender den. Derimod vidste tidl. amtsborgmester Carl Holst straks, at den skulle stamme fra en dansk soldat, der deltog i 1. Verdenskrig. Han henviste mig til Museum Sønderjylland.
  Hvis der findes litteratur el.l. Hører jeg det gerne eller kommer gerne på besøg og hører om det, men hvor? Jeg mener at have navnet på soldaten.
  På forhånd tak.

  1. Hej Margit
   Det lyder spændende. Jeg sender en privat mail, og så kan vi kigge på sagen.
   mvh
   René

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *