15 tanker om “Fotos og arkivalier”

 1. Jeg har en kopi af et gammelt billede fra Forste verdenskrig af min oldefar, Johann Peter Mikkelsen, der faldt den 2.3.1917. Billedet er af en hel gruppe, med skilt med detaljer om kompagniet etc. Jeg vil gerne sende Jer en kopi, men ved ikke rigtig hvor jeg kan emaile det til.

 2. Jeg har en del kort skrevet af Jørgen Møller fra Als til sine forældre. Er det noget museet har interesse i?
  Mange hilsner Birgitte Krammer

  1. Til Birgitte Krammer.

   Det lyder spændende og helt sikkert noget, som museet vil være interesseret i.
   Det komme også en del an på, om det er originaler eller kopier og hvor mange kort det drejer sig om.

   Skriv til mig direkte på mail, så vi kan aftale noget.

   Med venlig hilsen
   Hanne C. Christensen
   Museum Sønderjylland – Sønderborg Slot.

 3. Hej, jeg har arvet en bog om min morfar, der hed Johannes Danielsen født på Kegnæs færge, han var med i første verdens krig sidste månede, på orlov flygtede han til Fyn, jeg bor i Sønderborg og kan tage bogenmed hen på Sønderborgslot.
  MVH
  Gunnar Jensen
  Margretheparken 84
  6400
  Sønderborg

  1. Hej Gunnar
   Det må du meget gerne! Ring evt. og aftal en tid, så vi er sikre på, at jeg er i huset. Jeg er ikke på slottet igen før på tirsdag.
   mvh
   René

   1. Hej Rene.
    Du må undskylde at jeg først skrive nu, kan vi aftale en tid så komme jeg ned til slottet.
    Mvh
    Gunnar

    1. Til Gunnar Jensen.

     Du må hellere kontakte René Rasmussen via mail.
     Han får dog rigtigt mange mails og der kan derfor gå nogle dage inden han får svaret.

     Med venlig hilsen
     Hanne C. Christensen
     Museum Sønderjylland – Sønderborg Slot.

 4. Hej
  Den 2. juni 2017 efterlyste man her på hjemmesiden efterkommere efter sønderjyske krigsdeltagere til et filmprojekt benævnt “Breve fra Skyttegraven”. Filmoptagelserne skulle finde sted i uge 26. Hvornår og hvor kan resultatet ses?
  Med venlig hilsen
  Ejner Thaysen

  1. Hej Ejner
   Tak for din kommentar. Det var Morten Ranmar fra firmaet “No Parking”, der skulle bruge efterkommerne, og vi hjalp med at finde nogen. Men hvornår projektet er færdigt og kan ses, kan kun No Parking svare på. Prøv at kontakte ham på firmaets egen hjemmeside.
   mvh
   René

  1. Povl Hviid,

   krigsdagbogen for RIR75 er formodentlig gået til grunde, men der findes heldigvis en regimentshistorie, som du kan finde et link til under menupunktet “Lister, Links og Litteratur” på forsiden, vælg så “Litteratur” og så “Regimentshistorier”, eller du kan klikke her.

   /MBN

 5. Jeg søger billede af min farfar Jens Petersen som blev hård såret, men overlevede. Han var ved vestfronten i Inf. Regt. 23.
  MVH. Uwe Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sønderjyderne og Den store krig 1914 – 1918