Udstilling om sønderjyder og Sønderjylland i Første Verdenskrig på vej på Sønderborg Slot

Til foråret 2023 åbner en ny, stor særudstilling på Sønderborg Slot. Den handler om sønderjyder og Sønderjylland i Første Verdenskrig.

Kom med nogle af museets medarbejdere bag kulissen og hør mere om udstillingen i denne video.

Der er ikke sat endelig åbningsdato på endnu.

En tanke om “Udstilling om sønderjyder og Sønderjylland i Første Verdenskrig på vej på Sønderborg Slot”

  1. Med en bedstefar, der var med i Den Store Krig fra 1914-1918 og med alle de indlæg, billeder og kommentarer, der har været her på hjemmesiden om krigen, glæder jeg mig utroligt mig til at se udstillingen på Sønderborg Slot.

    Som medlem af GRÆNSEFORENINGEN i det gamle Vejle Amt har jeg været med til at arrangere en udflugt den 25. maj 2023 fra Kruså og langs Gendarmstien til Sønderborg for at se udstillingen, som vi selvfølgelig håber meget på, er klar til denne tid.

    Jeg ved, at den altertavle, som min stedbedstemors bror Jørgen Rostgaard Evald fra Bevtoft var med til at udskære til kirken i krigsfangelejren Feltham i England – også kaldet “den hvide lejr” – er med i udstillingen. Den glæder jeg mig meget til at skulle se for første gang.

    Mogens Ladegaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *