25. november 1914. Kresten Andresen er nået til Aachen.

Kresten Andresen fra Ullerup ved Sønderborg deltog i krigen som soldat i Reserve Infanteriregiment 86. Den 24. november blev han sendt sydpå.

Aachen onsdag aften den 25. november

Kære forældre.

Nu varer det ikke længe, før vi overskrider grænsen. Turen herned har gået rask. Jeg vil sende jer en hilsen fra den sidste indenlandske station. Noget særligt er der ikke hændt. Jeg skal nok skrive til jer jævnligt. Muligvis går vi til etapperne, så det hele er ikke så slemt, som det ser ud til. Min adresse har jeg endnu ikke fået, så den må vente til næste gang. Jeg er ved godt mod, og det er foreløbig det vigtigste. (…)

Jeres hengivne søn

Kresten

 

Andresen, Kresten, Ullerup 02569H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *