20. juli 1917 – Peter Andresen: “jeg har faaet mig Pfotograferet”

Hilsen fra Peter Andresen, Mjelsmark:

20. juli 17.

Gode Venner!
Jeg vil idag sende eder et Kort da jeg har faaet mig Pfotograferet og sige eder tak fo Pak[k]en som Moder sendte mig fra eder. eller[s] er alt ved det gamle[,] jeg har det ogsaa godt og haabe det sam[m]e af eder[,] til slutt de venligste Hilsner til eder alle fra Peter.

Peter Andresen (Museum Sønderjylland – Museet på Sønderborg Slot)

Peter Andresen er iført en Bluse M1915, vikkelgamascher og snøresko, på brystet bærer han spangen for jernkorset af anden klasse og på venstre arm vinkermærket, to korslagte flag. Oprindeligt et tegn på at man var uddannet til at signalere med flag, men under verdenskrigen udtryk for at man uddannet til generel signaltjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *